Velvet Oss exclusieve damesmode

Velvet

nieuws


FASHION meets CARS!
Toegevoegd op zaterdag 1 april 2017

asdf.jpg

druk.jpghale.jpg


Zondag 12 maart hebben we ons Fashion meets Cars Event georganiseerd i.s.m Van den Udenhout en Wehberg.
Tijdens deze gezellige middag werd de voorjaars / zomer kleding geschowd door onze prachtige modellen. En konden de heren zich vergapen aan de snelle auto's! Natuurlijk werd er voor een hapje en drankje gezorgd, dit maal verzorgd door..

Lees verder »

DE DAMES VAN VELVET!
Toegevoegd op zaterdag 1 april 2017

velvet1.jpg


EXCLUSIEVE DAMESMODE:

Winkelen bij Velvet is een beleving. Er zijn veel verschillende modemerken onder één dak te vinden, zoals Michael Kors, Gustav, Drykorn, Liu.Jo, SET, Repaet, Hale Bob, Ted Baker, Unisa, Atos Lambordini, en nog veel meer.  Bent u op zoek naar een mooie outfit? In onze boetiek vind u wat u zoekt. Omdat de maatvoering..

Lees verder »

SET COLLECTION 2017!
Toegevoegd op zaterdag 1 april 2017

set_1.png


Maya Junger, creatief directeur van Set sinds 2008, haalt voor haar altijd authentieke stijl haar inspiratie uit streetlooks, culturele diversiteit en het afstruinen van winkels en tentoonstellingen. Set is het perfecte merk voor de vrouwen die wel houden van een casual en stoere look, maar toch ook graag hun feminine touch willen..

Lees verder »

TED BAKER 2017!
Toegevoegd op zaterdag 25 maart 2017

TED.png


De klassieke Britse stijl van het Engelse merk Ted Baker zorgt ervoor dat elke collectie van dit merk vol zit met elegante jurkjes, zijden blouses, prachtige jassen en moderne accessoires. Ted Baker is dan ook al jarenlang favoriet onder chique en stijlvolle vrouwen. Wij zijn fan van de romantische bloemenprints en prachtige trenchcoats die..

Lees verder »